Bliv annoncør

Garderbladet trykkes i et oplag på 12.500 stk. 11 gange om året. Bladet fordeles til organisationens medlemmer, til militære såvel som civile institutioner over hele landet.

Det anslåede læsertal for hver udgivelse estimeres til 20.000. Som annoncør i Garderbladet vil du derfor nå rigtig langt ud blandt gamle gardere, pårørende samt personel ved Forsvaret.

Nedenfor ser du vores listepriser for annoncer i Garderbladet. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte redaktøren (se nedenfor) for nærmere information om priser og muligheder.

• dias01
  • dias02
  • dias1
  • dias04
  • dias05
  • dias06
  • dias07
  • dias08
  • dias09
  • dias10

Alle nævnte priser er eksl. moms.

For evt. reproudgifter og layout opkræves specielt.

Opkrævning samt et eksemplar af Garderbladet tilsendes efter annoncen er bragt.

Særlige priser kan aftales, hvis der påtænkes annoncering over en længere perioder.

For nærmere info

Kontakt redaktør Andreas Dalsgaard på garderbladet@garderforeningerne.dk eller tlf.: 51 91 85 65