Velkommen til DG-databasen over mulige foredragsemner

I venstre side finder du de registrerede foredragsholdere. På hver sider finder du en kontaktformular, hvis du ønsker yderligere information. Det er ligeledes gennem kontaktformularen, at du vil kunne tilgå kontaktinformation på foredragsholderen.

Nederst på denne side kan du som DG medlem oprette en profil på relevante foredragsholdere, som du har kendskab til. Vi kontakter naturligvis vedkommende, inden profilen oprettes endeligt. Spring derfor blot de felter over, som du ikke har viden om.

Er du selv foredragsholder, og mener at dit emne vil være relevant for De Danske Garderforeninger, er du ligeledes meget velkommen til at oprette en profil.

Denne database vedligeholdes af Steen V. Grubert, stabsmedhjælper for Præsidenten. Har du behov for yderligere information, herunder foredragsholderens økonomiske betingelser, kan Steen kontaktes på tlf.: 30 82 28 67 eller mail: steen.grubert@parkmail.dk

Profession

Foredragets tema og længde

Hvor kan foredraget holdes?

Økonomiske betingelser

Tekniske betingelser