MC-club_logo

Formålet med De Danske Garderforeningers MC-Club, er at samle gamle gardere, unge som de lidt ældre, der har den fælles interesse i at køre motorcykel, og ikke mindst deltage i de aktiviteter De Danske garderforeninger arrangerer på landsplan.

Som eksempel kan nævnes deltagelse i Gardens dag på Høvelte kaserne, årgangsparaderne på Gothersgade kaserne og på sigt er det meningen der vil blive afholdt træf rundt om i landet, en eller to gange årlig.

Medlemskabet er gratis, og det eneste du behøver, er at sende din e-mail, navn, telefon nr. samt hvilken by du kommer fra til:

garder-mc@fibermail.dk

Der er fremstillet veste med logoet på ryggen, disse kan købes ved henvendelse til formand Ulrik Thorup på tlf.: 22 62 53 58 eller mail: ulrik2rup@gmail.com

Skærmbillede 2016-05-05 kl. 10.48.59

• MC4