Garderkortet

Garderkortet er et fordels- og rabatkort der uddeles til alle værnepligtige ved Livgarden, samt tilbydes til alle medlemmer af De Danske Garderforeninger.

Garderkortet søger lokale, regionale og landsdækkende samarbejdsaftaler. De aktuelle aftaler som indgås med udvalgte samarbejdspartnere, vil give indehavere af Garderkortet rabatter eller fordele ved at handle hos samarbejdspartneren. Ved at indgå et samarbejde med Garderkortet, kan virksomheder herigennem skabe præferencer hos organisationens 11.000 medlemmer.

Som samarbejdspartner afgør man selv, hvilken form for rabat eller fordel der tilbydes kortholderen. Samarbejdspartnere tilbydes et log-in, hvilket kan benyttes til løbende opdatering af rabat/fordel.

Hent vores informationssheet her eller se meget mere på www.garderkortet.dk