Velkommen til DG PLUS

DG PLUS er underlagt De Danske Garderforeninger og fungerer som en selvstændig nyhedsformidler af stort og småt omkring DG samt Den Kongelige Livgarde.
Det er gratis at tilmelde sig DG PLUS og du finder en tilmeldingsskabelon herunder.

Fornavn
Hvilken årgang er du fra? (Måned & år)
Hvilken forening er du medlem af?

Hvad er DG PLUS?

Som medlem af DG PLUS vil du 1 – 2 gange i kvartalet modtage en nyhedsmail med information om, hvad der har rørt sig ved DG eller regimentet, samt hvad fremtiden bringer af spændende arrangementer.
Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab af DG PLUS, enten direkte i vores nyhedsmail eller ved at kontakte DG Kommunikationsansvarlig (se kontakt nederst på siden).
Husk på, at udmeldelse af De Danske Garderforeninger ikke automatisk medfører udmeldelse af DG PLUS.

Kontakt: DG Kommunikationsansvarlig Andreas Dalsgaard – tlf: 51 91 85 65 – mail